Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
5485
10

КВАРЦЯНЫЙ: «Два игрока не хотели выиграть. Фамилии не скажу»

Тренер «Металлурга» о матче с «УкрАгроКомом»

КВАРЦЯНЫЙ: «Два игрока не хотели выиграть. Фамилии не скажу»

Наставник запорізького «Металурга» Віталій Кварцяний на післяматчевій прес-конференції поділився своїми враженнями від кубкового матчу із «УкрАгроКомом», в якому його підопічні зазнали поразки.

- Сьогодні нам протистояв лідер другої ліги, досить амбітна команда. Чотири дні тому я дивився матч за їх участі. Мені сподобалася команда, запальна. Футболісти «УкрАгроКома» викладалися повністю, в них був запал, амбіції. Так просто цю команду не обіграти. Наші футболісти не мали за рахунок чого обігравати їх. Потрібно було проявляти характер. А вони думали, що майстерності вистачить. «УкрАгроКом» катав м’яч, повільно його розігрував, чітко та надійно грав в обороні. В нас атаку флангові і передача в штрафну. Ми доходили до штрафної і все. Віталій Кавєрін вийшов на заміну. Два рази мимо пробив. Кажу візьми гру на себе, а він ні. Якщо щось не вийде, не буду сварити. Ніхто індивідуально агресивно не зіграв в атаці. Кубок України особливий турнір. На другій передачі ніколи не виграєш в лідера другої ліги.

- Як Ви вважаєте, Ваша команда готова до Прем’єр-Ліги України?
- В попередньому домашньому матчі «Говерла» більше давала грати, а от «УкрАгроКом» закрив все в обороні. В ПЛ швидко втрачаєш м’яч, швидко відбираєш. Цього сьогодні не було. В нашій ситуації могла бути будь-яка команда ПЛ. Настрій в «УкрАгроКома» був особливий. Наші футболісти думали, що якось обіграють. Потрібно було на досвіді, по-дорослому. В Євгена Пісоцького другі думки. Він регресує. В нашій команді є якості команди ПЛ. Поки немає гармонії. Ми все ж не псує імідж нашої команди. Якщо суперник відриється, то обіграємо будь-яку команду.

- За поразку будете наказувати свою команду?
- Не буду. Не бажали вигравати лише два гравці. Їх прізвища я не скажу. А так всі інші старалися. Ще і арбітр переляканий. Нічого не було, свистів. Знову по новому починай. Забрав хвилин десять. Нам потрібно набирати очки в ПЛ. Програли по пенальті – була серйозна гра. Ми побачили свої недоліки.

sport-kr.com.ua

 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 10
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Николай(Донбасс)
Кварцянутый Металлург "побачив свої недоліки".
victorpolo
Чи автор статті безграмотний, чи переводчик неякісний!))) ледве зрозумів, про що написано...
А за результат звичайно має бути соромно!!! Хоча, може й справді, недостатньо коштів у власників МЗ, щоб їздити на ігри кубку України... сумно, але футбол- це вже давно бізнес, а не спорт...
prapor-sv
Програли по пенальті – була серйозна гра.
Серьезная игра с командой второй лиги? То ли в Металлурге, то ли в голове у Кварца вооооооот такие тараканы бегают. Украгропром (при всем уважении)нужно проходить даже вторым составом.
rushbay
Фамилии игроков известны: КЛОП И ГНИДА.
valenok2
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
zapor75
Какой нах осться в ПЛ
zapor75
А не стыдно проигрывать команде с Головатевки!
krasavchegx
та ну и правильно, нах тот кубок, тут в премьер-лиге бы удержаться...
SvLutsk
Ну так це внутрішньокомандні проблеми, і непотрібно їх виносити. Я так зрозумів що особливо вильоту ніхто не розстроївся, і можливо він був запланований.
konstb333
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил