Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 26 марта 2014, 13:39
4122
5

На матче Металлист – Динамо аншлага не будет

По состоянию на 11 часов утра продано всего 17 тысяч билетов

| Обновлено 26 марта 2014, 13:39
4122
5
На матче Металлист – Динамо аншлага не будет

Сьогодні відбудеться матч 1/4 фіналу Кубку України, в якому київське «Динамо» зустрінеться з харківським «Металістом».

Цей поєдинок, який є найбільш інтригуючим з-поміж усіх чвертьфіналів, розпочнеться пізніше за інші три. Стартовий свисток головного арбітра зустрічі Юрія Вакса пролунає рівно о 20:00.

Станом на одинадцяту годину ранку було продано трохи більше 17-ти тисяч квитків (загальна місткість стадіону «Металіст» становить 40,003). На численну підтримку можуть розраховувати й гості - від самого ранку динамівських уболівальників можна було побачити поблизу стадіону. Серед них був помічений і супер-фан Парамон.

Динамівці прибули до Харкова ще вчора, близько десятої години вечора, та оселилися у п’ятизірковому готелі Kharkiv Palace, який розташований у самому центрі міста.

Що стосується харків’ян, то днями для головного тренера Ігоря Рахаєва з’явилася приємна новина – повернувся до команди аргентинський півзахисник «синьо-жовтих» Алехандро Гомес, який залишив Україну через страх перед можливими збройними конфліктами.

Сьогодні вранці відбулася традиційна передматчева нарада, на якій було узгоджено, що «Металіст» зіграє у домашньому, жовтому комплекті форми (голкіпер у зеленому), а «Динамо» - у гостьовому (сині футболки у смужку та сині шорти, голкіпер у темно-синьому).

Букмекери у сьогоднішньому протистоянні надають перевагу «біло-синім». Букмекерська контора Марафон приймає ставки на прохід «Динамо» до півфіналу із коефіцієнтом 1,56, у той час як на прохід харків’ян коефіцієнт становить 2,5. Перемога динамівців в основний час оцінюється коефіцієнтом 2,05, «Металіста» - 3,85.

Погода у Харкові сьогодні мало чим відрізняється від тієї, за якої наша команда залишала Київ. Увесь день буде сонячним. Температура повітря на момент початку поєдинку складатиме 13 градусів тепла. Всі умови сприяють якісному футболу, на який чекають уболівальники обох команд сьогодні ввечері!

ФК «Динамо»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
заяц Мазай
Верю в Металлист!
student_529
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
kent1991
ясен хер, на кого смотреть то приходить!!!! на гоменюка , не в обиду конечно владимиру сказано.. ну поуходили ведущие люди ,.. так что это и ясно что посещаемость будет меньше.