Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 27 сентября 2014, 09:22
5628
4

Заря добывает минимальную победу в Александрии

Гол Максима Малышева второй матч кряду помогает луганчанам выиграть. На этот раз в Кубке Украины

| Обновлено 27 сентября 2014, 09:22
5628
4
Заря добывает минимальную победу в Александрии
Звітна гра викликала неабиякий інтерес. Початок матчу довелося перенести на 20 хвилин із-за того, що автобус луганчан зазнав поломки за 15 км до Олександрії.
 
Сам же матч розпочався без розвідки. Футболісти обох команди діяли на великих швидкостях, активно використовуючи в своїх атаках фланги. Перший же небезпечний момент в грі створили олександрійці. На 8-й хвилині, після подачі з лівого флангу, А.Запорожан приборкав м’яч і сильно пробив із-за меж штрафного майданчику, але м’яч пройшов поряд зі стійкою.
 
Відразу ж гості створили небезпечний момент біля воріт олександрійців. Після удару Р.Маліновського зі штрафного, м’яч пролетів над поперечиною. Ще один перспективний момент луганчани створили на 12-й хвилині. М.Каменюка віддав пас на Ж.Любеновича, той пробив по воротах, але В.Леванідов без труднощів забрав м’яч в руки. На 23-й хвилині олександрійці провели гостру атаку. В.Грицук пройшов по центру, віддав пас на В.Бідловського, той переправив м’яч на набігаю чого А.Сухоцького, останній зробив прострільну передачу в штрафний майданчик, але першим на м'ячі був К.Сантіні.
 
В ці хвилини відчувалося деяка перевага вищих за класом суперників, вони швидше рухалися, миттєво приймали рішення та дотримувалися жорсткої дисципліни. Олександрійці ж діяли більш виважено, неначе очікуючи свого часу.
 
На 34-й хвилині господарі спромоглися на конструктивну атаку завдяки В.Грицуку. Він же намагався нанести завершальний удар, який масовано заблокували захисники «Зорі», до того ж О.Іващенко опинився в положенні поза грою. На 37-й хвилині спринтерський забіг зробив правий захисник С.Микицей, обігравши на швидкості декількох захисників, віддав прекрасний пас на лівий фланг на В.Бідловського, але захисники без порушень правил забрали в нього м’яч.
 
На 41-й хвилині, після подачі з кутового у виконанні Ж.Любеновича, В.Вернидуб пробив головою по воротах, але вище воріт. На першій доданій до першого тайму арбітром хвилині, після подачі кутового С.Старенький робив прострільну передачу в штрафний майданчик. П.Будківський намагаючись віддати пас на голкіпера, не порозумівся з К.Сантіні і мало не відправив м’яч у власні ворота, але, на щастя, для гостей м’яч влучив у стійку. Ще через хвилину хорошу нагоду вивести команду вперед мав О.Іващенко, але після його удару в падінні головою м’яч пройшовся поруч зі стійкою воріт.
 
Другий тайм розпочався гострими атаками олександрійців. На 49-й хвилині господарі поля заробили право на пробиття штрафного. Після удару В.Бідловського під поперечину, голкіпер з труднощами перевів м’яч на кутовий. На 56-й хвилині гості провели прекрасну атаку. О.Караваєв віддав навісну передачу на М.Малишева, і той ударом головою відправляє м’яч в сітку воріт – 0:1.
 
Відразу ж олександрійці провели швидку контратаку за участю В.Бідловського та С.Старенького, але у останнього з під ніг захисники вибили м’яч. На 77-й олександрійці створили ще один хороший момент. О.Гуськов зробив навісну передачу в штрафний майданчик на Ю.Коломойця, той скинув під удар С.Старенькому, але пробити йому завадили захисники. Через декілька хвилин наші земляки провели ще одну гостру атаку. Є.Банада отримавши пас від В.Грицука, пробив по воротах майже з лінії штрафного майданчику, м’яч зрикошетив від захисника, першим на м'ячі опинився С.Старенький, але арбітр зафіксував положення поза грою.
 
На 84-й хвилі після вкидання ауту, А.Чорній, який тільки-но з’явився на полі, зробив прострільну передачу на дальню стійку, де знаходився С.Старенький, але останній не встиг до м’яча. Найреальнішу можливість зрівняти рахунок в матчі олександріці мали на 88 хвилині. А.Чорній скинув м’яч на Ю.Коломойця, той потужно пробив по воротах з лінії штрафного майданчику, але К.Сантіні в блискучому стрибку відбив цей удар.
 
Загалом обидві команди справили приємне враження, продемонструвавши хорошу гру. «Коли за поразку не соромно» - саме з такими відчуттями олександрійські вболівальники покидали стадіон.

ФК Александрия
 
 
ФК «Александрия» - «Заря» - 0:1
Гол: Максим Малышев, 55.
ФК «Александрия»: Владислав Леванидов, Андрей Запорожан, Сергей Басов, Станислав Микицей, Владимир Бидловский, (Александр Гуськов, '72), Антон Шендрик, Артем Сухоцкий, Василий Грицук, Сергей Старенький, Евгений Банада, (Артем Чорний, '81), Александр Иващенко, (Юрий Коломоец, '64).
«Заря»: Крешеван Сантини, Андрей Пилявский, Виталий Вернидуб, Александр Караваев, (Григорий Ярмаш, '75), Максим Малышев, Никола Игнатьевич, Желько Любенович, Принс Сегбефиа, (Игорь Чайковский, '22), Никита Каменюка, Руслан Малиновский, (Джаба Липартия, '46), Филипп Будковский.
Предупреждения: Андрей Запорожан, 38. Станислав Микицей, 70. Александр Гуськов, 90. - Руслан Малиновский, 45. Виталий Вернидуб, 63. Желько Любенович, 65. Александр Караваев, 67. Филипп Будковский, 83.
 


 
Sport.ua

События матча

55’
ГОЛ ! Гол из 29-го сектора забил Максим Малышев(Заря). Караваев на фланге отвоевал мяч у соперника и отдал передачу Чайковскому, который отлично навесил на Малышева, а тот из центра штрафной головой пробил в верхний угол.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Hawkins
Когда Малышев приехал в Зарю из Шахтера-3, Вернидуб сказал что у парня большие перспективы. Видимо, не просто так он это говорил.
TRASHER
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
bars
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
lg
Да... Вконце немного попожарили, но вцелом матч провели хороший. На опыте