Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 30 сентября 2014, 13:12
1229
0

Юрий БАКАЛОВ: «Березка ошибался, но не грубо»

Руководство «Говерлы» специально раздувает конфликт, считает специалист

| Обновлено 30 сентября 2014, 13:12
1229
0
Юрий БАКАЛОВ: «Березка ошибался, но не грубо»

«Полтава» — «Шахтар». Гадаю, немає сенсу багато говорити: клас «Шахтаря» — набагато вищий, отож він і зіграв вирішальну роль у крупній перемозі. Так, у першому таймі ніщо не передвіщало такого рахунку, вочевидь, позначилася недооцінка з боку чемпіона України. А по тому все стало на свої місця. Безу­мовно, в «Полтави» — бойова команда, проте нині вона ще не готова до таких протистоянь.

«Олександрія» — «Зоря». Протистояння цікаве тим, що зустрічався лідер першої ліги та одна з найцікавіших команд УПЛ. За рівної гри, де м’яч переважно тримався у центрі поля, переміг той, кому вдалося забити. Керівництво «Олександрії» заявило, що має намір наступного сезону виступати в еліті, тому матч із луганцями треба сприймати в контексті аналізу: накопичили помилок, із яких можна зробити висновки.

«Іллічівець» — «Ворскла». Складно було маріупольцям, але не тільки через політичну ситуацію, а й тому, що кілька футболістів залишило їх. Отож і вийшло, що полтавці доволі впевнено перемогли: забили, а потім зіграли «за рахунком». А «Іллічівець» зіграв так, як міг зіграти наразі — не більше, не менше.

«Говерла» — «Металіст». Найцікавіший матч, який дуже мені сподобався. Особливо порадувала якість гри «Говерли». На жаль, нині ця гра асоціюється зі скандалом, роздмуханим керівництвом ужгородців, що, на мій погляд, не має під собою підстав: Березка помилявся, але не так уже й грубо, плюс до того, упередженості в його діях я не помітив.

«Волинь» — «Дніпро». Розкішний поєдинок, де суперничали тренери-метри. Можливо, дії обох команд були не зовсім яскраві, але, гадаю, фахівцям зустріч сподобалася: напругою, тактичним протистоянням, принциповістю. Після гри Кварцяний сказав, що в Дніпропетровську його команду затопчуть. Що ж, подивимося…

«Карпати» — «Динамо». Уважаю, рахунок не відповідає стану справ: «Динамо» цілком контролювало матч, отож повинно було вигравати з набагато більшим рахунком. На мій погляд, господарі поля не змогли нічого протиставити гостям, окрім бажання. Розумію, що Йовичевич тільки починає працювати, та все ж хочеться бачити у виконанні його підлеглих зріліший футбол.

«Сталь» Д — «Чорноморець». Найсенсаційніший матч. «Сталь», із якою я зустрічався ще в другій лізі (до речі, мій «Славутич» обіграв їх…), закономірно переграла один із найсильніших колективів України. Сам Григорчук визнав, що з таким безладом, із таким відсотком програної силової боротьби, його підопічним у Дніпродзержинську не було чого робити.

«Олімпік» — «Металург» Зп. Донеччани вже стали головним відкриттям сезону, їхня перемога над запоріжцями закономірна. Лише після того, як рахунок став 2:0 і «Олімпік» вирішив діяти «за результатом», у «Металурга» з’явилися шанси, адже підопічні Санжара поки не мають досвіду в утримуванні потрібного результату. Хоча, вважаю, тут іще нічого не вирішено.

Український футбол

Михаил Шаповалов
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Куртуа, который не сыграет в Германии, поздравил Лунина с выходом на Евро
Футбол | 29 марта 2024, 05:47 0
Куртуа, который не сыграет в Германии, поздравил Лунина с выходом на Евро

Тибо оставил комментарий под постом Андрея в Instagram

Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 17:15 0
Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024

17 июня подопечные Сергея Реброва проведут поединок против Румынии в 1-м туре группы Е

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.