Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 10 апреля 2015, 08:11
2199
0

Игорь КУТЕПОВ: «Металлисту не была смысла лететь во Львов»

Экс-игрок харьковского «Металлиста» - о четвертьфинальных матчах Кубка Украины

| Обновлено 10 апреля 2015, 08:11
2199
0
Игорь КУТЕПОВ: «Металлисту не была смысла лететь во Львов»
Ігор КУТЄПОВ, екс-гравець «Металіста» й «Динамо».
 
«Шахтар» — «Металіст». Уважаю, що цю гру треба, радше, оцінювати, як тренувальний поє­динок. До Львова поїхав дубль, і очолював його наставник дублюючого складу, тому… Треба реально дивитися на речі: після всіх кадрових утрат харків’ян, після поразки в першому матчі 0:2, «жовто-сині» не мали шансів у повторній грі. Тим паче, вони були представлені дублем, а «Шахтар» — основою. Ну, подумайте, що могли протиставити юні гравці Харкова донець­ким бразильцям? У всьому треба бачити позитив, у конкретному випадку — з найкращого боку показали себе деякі виконавці «Металіста», надто воротар Сидоренко.
 
І не треба акцентувати на тому, що Рахаєв не поїхав до Львова: наголошую, що «Шахтареві» протистояла неосновна команда харків’ян, не було сенсу головному тренеру летіти на цю зустріч. Тим більше, в наступному турі «жовто-синіх» очікує дуже важливий матч із Дніп­ропетровськом. Рахаєв правильно вчинив.
 
«Динамо» — «Зоря». Цікава гра. Насамперед тим, що ми побачили кількох нових (чи відносно нових) футболістів у складах обох команд. А ще тим, що «Зоря», незважаючи на результат першої гри, реально мала намір поборотися. Принайм­ні, до першого пропущеного м’яча луганці доволі успішно перекривали киян, нічим їм не поступалися. Усе змінив пропущений м’яч: я переконаний, що Беланда не бив по воротах, а навішував, проте для «Динамо» епізод завершився якнайкраще, після чого підопічні Вернидуба фактично припинили боротьбу. Так, був хороший момент у Малиновського, однак видно було, що «Зоря» вже змирилася із ситуацією. Ну, а після другого пропущеного м’яча, зумовленого непоправною помилкою воротаря Сантіні, обидва колективи, здається, почали думати про майбутню зустріч у чемпіонаті, важливу для тих і тих… Що ж, матимемо найбільш представницький фінал національного Кубка за останні роки. Це обіцяє інтригу.
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.