Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 04 марта 2016, 22:13
1406
0

Андрей НОВАК: «Такие матчи запоминаются на всю жизнь»

Голкипер «Александрии» поделился впечатлениями о поединке с «Динамо» (1:1)

| Обновлено 04 марта 2016, 22:13
1406
0
Андрей НОВАК: «Такие матчи запоминаются на всю жизнь»
fco.com.ua

Воротар «Олександрії» Андрій Новак розповів про матч 1/4 фіналу Кубку України проти «Динамо» (1:1).

— Зіграти на Олімпійському проти «Динамо» завжди радість для будь-якого гравця. Враження найкращі, тим більше вдалося показати непоганий футбол і добитися позитивного результату. Я думаю, що результат справедливий. «Динамо» більше володіло м'ячем і атакувало, але ми здорово оборонялися і контратакували. Київ створив не так вже й багато моментів біля наших воріт. Я вважаю, що це більше наша заслуга, ніж можлива втома киян.

Пропущений гол? Гол пропускає вся команда. Моя думка, що це чудова виконавська майстерність Андрія Ярмоленко. Ми прекрасно усвідомлювали де і з ким граємо, а присутність уболівальників, на жаль, останнім часом різко знизилась. В Олександрії дуже люблять футбол і команду. Я впевнений, що грою і результатом наші вболівальники залишилися дуже задоволені.

Поки не знаю на рахунок преміальних, але наш президент завжди робить для команди все можливе і неможливе. Тому думаю, що він нам віддячить обов'язково. Я вважаю, що ми вже змусили рахуватися з нами всі команди. Ми сподіваємося, що будемо продовжувати в тому ж дусі. Такі матчі запам'ятовуються на все життя. Хотілося б, щоб таких матчів було якомога більше.

Матч відповідь? Будемо налаштовувався так само, як і на київську гру. З боку «Динамо» ніякої недооцінки не буде, ну а ми, в свою чергу, постараємося перед своїми вболівальниками показати змістовний футбол і досягти прийнятного результату.

Ігор ГУСАКОВ

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.