Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 14 мая 2016, 11:48
6327
10

Василий КАРДАШ: «Не понимаю, что не нравится Заре?»

Экс-игрок сборной Украины поделился мнением о претензиях луганского клуба к финалу Кубка Украины

| Обновлено 14 мая 2016, 11:48
6327
10
Василий КАРДАШ: «Не понимаю, что не нравится Заре?»

Луганська «Зоря» незадоволена, що фінал Кубка України пройде у Львові. Генеральний директор «Зорі» Сергій Рафаїлов бачить у цьому політичну складову. Мовляв, всі готувалися побачити у фіналі «Дніпро».

«А якщо б «Дніпро» ще виграв, то патріотичні почуття були б взагалі на висоті», - сказав Рафаїлов. Цікаво, що поганого бачить один з керівників «Зорі» у патріотичних почуттях? - Давайте дивитися реально, особливого вибору міст у ФФУ не було, - каже колишній гравець «Динамо» та збірної України Василь Кардаш. - Через відомі події на Сході, залишилися хіба Київ, Львів, Дніпропетровськ, Харків і Одеса, у якій таки дозволили грати у футбол. Як на мене, на львівських уболівальників гріх скаржитись командам з інших міст. Пригадайте, коли львів’яни востаннє створювали аншлаг на матчі «Карпат»? Я не пам’ятаю. А важливі матчі збірної чи «Шахтаря» завжди проходять при повних трибунах. Матч на Суперкубок України між чужими для Львова «Динамо» і «Шахтарем» теж пройшов при аншлазі на «Арені Львів». Тому я не розумію, що не подобається «Зорі».

Навіть, якщо львів'яни зігнорують лугансько-донецьке дербі на своїй території, на цей матч прийдуть гості. Куди зараз люди зі столиці їздять на вік-енд? У Крим не поїдеш, тож всі кинулись у Львів. Дорога хороша, тож маса киян, а також мешканців інших міст їдуть до гостинного Львова. Тому я певен, що стадіон буде повним. Можливо Рафаїлов хотів зіграти у Запоріжжі? Але давайте не будемо порівнювати 11-тисячну «Славутич Арену» з 34-тисячною «Ареною Львів».

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины
Хоккей | 25 апреля 2024, 10:00 6
ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины

Очередная попытка сборной Украины вернуться во второй дивизион

Украинский клуб сорвал матч чемпионата. Стала известна причина
Футбол | 24 апреля 2024, 21:29 1
Украинский клуб сорвал матч чемпионата. Стала известна причина

«Металлург» Запорожье не приедет на поединок против «Хуста»

Комментарии 8
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Василь Меленчук
Чисто по расэйскi. Ми ix у Львовi, пригрiли, а вони все одно ненавидять мiсто яке iх приймаэ, вболiвальникiв та й взагалi все украiнське. Нехай шурують на розбитий (освободiтелями) авангард, Чи Донбасс арену.
ВАДИМ(АНТРАЦИТ)
Все так заботятся об интересов болельщиков, особенно львовских, ну ещё киевских... Но до болельщиков команд вышедших в финал дела вообще никому нет !
В тот же Харьков, или даже Киев, приехала бы масса болельщиков Зари и Шахтера, не считая тех, кто уже и так там живет. Но до этого дела никому нет, у менеджмента ФФУ свои интересы...
odiniznashix
Ну как раз в Харькове и был бы лучший вариант финала. А возмущался Рафаилов тому, как "прозоро" все решается в Украине
Diver_Kiev1
Кто-то может себе представить ситуацию, чтоб два Манчестера вышли в финал КА и плпакались о том, что им обоим надо ехать играть на Уэмбли , в другом городе ...где их фанатов нет и т.п.
Bandera.Lviv
на Орендодавець - Орендар Львів не прийде.
Василь Меленчук
Будуть грати 7-10 клубiв, а не скулiти, як донбаськi. Шахтар, зорю та iншi клуби iз донбасу що киiвськi та львiвськi клуби вигнали iз рiдних стадiонiв. Подивiться де зараз перший чемпiон украiни, де фк севастополь. Подякуйте братам зi сходу.