Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1285
0

Андрей ГУРСКИЙ: «К матчу Кубка готовимся в обычном режиме»

Капитан «Руха» - о старте сезона

Андрей ГУРСКИЙ: «К матчу Кубка готовимся в обычном режиме»

Капітан винниківського «Руху» у матчі з «Балканами» Андрій Гурський поділився враженнями від перемоги своєї команди у центральному матчі третього туру другої ліги. Нагадаємо, винниківчани завдяки голам Володимира Бідловського та Святослава Козловського святкували перемогу з рахунком 2:1.

- Матч з «Балканами» для нас був принциповим, оскільки і ми, і суперник, вважається претендентами на підвищення у класі, - каже Андрій Гурський. – Дуже важливо бути взяти максимум очок у цьому матчі і радий, що нам вдалося це зробити. Своєю грою «Балкани» усім довели, що є сильнішою командою, аніж попередні дві команди з якими ми зустрічалися у чемпіонаті другої ліги. Аж ніяк не хочу сказати, що «Іллічівець-2» чи «Суднобудівник» не є сильними командами, але «Балкани», на мою думку, є сильнішими. При рахунку 2:0 ми зробили хороший запас міцності. А пропустили гол у власні ворота фактично з нічого. Стали грати обережно в обороні, але як показав пропущений гол, ця гра була уже занадто обережною. При рахунку 2:1 «Балкани» кинули усі сили на те, щоб врятувати матч, натомість ми старалися забити третій гол.

- Чи здивували чимось «Балкани» у цьому матчі?
- Я б не сказав. Наші тренери показали нам відеонарізки, ми добре вивчили як грає суперник. Можна сказати, що ми знали сильні і слабкі сторони суперника.

- Як відбувається підготовка до Кубкового матчу з «Арсеналом»?
- Усе як завжди, готуємося у звичному режимі. Наше основне завдання – відновити сили на матч Кубка України.

- Чи можна сказати, що матч з першоліговим «Арсеналом» в якійсь мірі перевірка готовності для «Руху» грати на вищому рівні, аніж друга ліга?
- Думаю, про це говорити наразі рано. «Арсенал» - команда з першої ліги, а чи готові ми грати там, покаже чемпіонат. Ми зіграли лише три тури у другій лізі, тому робити якісь висновки наразі рано.

Источник ФК Рух Львов
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.