Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 22 сентября 2016, 09:40
1542
0

Виталий КВАРЦЯНЫЙ: «Армия научила бы наших игроков дисциплине»

Наставник «Волыни» — о победе в Кубке Украины над «Олимпиком» (2:1)

| Обновлено 22 сентября 2016, 09:40
1542
0
Виталий КВАРЦЯНЫЙ: «Армия научила бы наших игроков дисциплине»
fcvolyn.net
Волинь вибила донецький Олімпік із Кубка України, вигравши у луцькому матчі 1/16 фіналу за раунком 2:1. Післяматчевий коментар головного тренера Волині Віталія Кварцяного:
 
- Як завжди нам довелося бути в напрузі увесь матч. Команда, щойно в неї щось почало виходити, пустує, складається враження, що вони вже все вміють. Ну ось наша молодь в армії не була, не мають дисципліни… Армія навчила б цього, була б кращою ігрова дисципліна.   
 
Зараз Хомченко: я вибачаюся… А навіщо так робиш? Мав кілька нагод в кінці забити ще раз, почав гратися…
 
В Олімпіку ви впізнали, напевне, багатьох гравців, які в нас грали. Всі вони дуже хороші, з кваліфікацією. Так легше працювати з м’ячем, контролювати гру. В нас трохи більша нервозність, але ми з нашої молоді не «злазимо», хочемо, щоб вона швидше навчилася серйозному футболу. Вони – наша перспектива. Треба тепер класом підтверджувати своє бажання.
 
Таких подач, як у Романюка пыд час другого голу, мало би бути десять за матч… Деда зараз перелаштовує своє відношення до тренувань, до роботи. Якщо серйозно відноситься, то виглядає як футболіст. Забиває за всі команди. Задоволений його рухливістю, відчуттям голу. Якщо буде працювати, буде Гердом Мюллером. Але для нього ще треба хороших плеймейкерів, які можуть добре дати в розріз. Моментами задоволений Дудіком. Він дуже старається, подорослішає…
 
Важливо, що виграли і будемо чекати суперника у жеребкуванні.
 
Єдине – відразу скажу такий акцент: не тасуйте кульки під час цієї процедури, там всілякі холодильники, пічки для них… Зробіть все чесно.
 
Источник ФК Волынь
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.