Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
864
0

Ираклий ЦИКОЛИЯ: «Подготовка к матчу Кубка идет в обычном режиме»

Игрок «Нефтяника» - о предстоящем матче против «Волыни»

В матчі проти «Буковини» ти забив свій перший гол за «Нафтовик», цей забитий м’яч не тільки був першим для тебе, але це ще був гол який переломив хід гри і його можна вважати переможним, які були твої відчуття?
Було дуже приємно, емоції просто переповнювали, адже з моєї позиції захисника таке буває не часто. Гра була дуже напруженою, ми ніяк не могли зламати оборону суперника і усі прекрасно розуміли, що перший забитий м’яч у цій грі вирішить долю матчу. Тому мені дуже приємно, що після цього голу ми переломили хід поєдинку і довели гру до завершення з тим результатом на який ми заслуговували по грі.

Кому присвятив цей забитий м’яч?
Цей м’яч я присвячую палким прихильникам нашої команди.

За версією ЗМІ тебе обрано кращим гравцем матчу і включено до символічної збірної туру разом з Євгенієм Пасічем, Леваном Арвеладзе і Євгенієм Лозовим, наскільки приємно бути в центрі уваги футбольної спільноти?
Звичайно приємно коли тебе виділяють, але хочу сказати, що у цій грі потрібно було б виділити усю команду, тому що усі виклались по повній, усі боролись з перших секунд і до останніх. Футбол це колективна гра і когось виокремлювати вважаю за зайве, хоч з другої сторони і приємно.

Як проходить підготовка до Кубкової гри з командою Прем’єр-ліги? Не завадить така велика перерва між матчами (матч ФК «Верес» Рівне – «Нафтовик – Укрнафта» перенесено на 12 березня), адже команда вже втягнулась в більш короткий між матчевий цикл.
Тренування проходять в штатному режимі. Відпрацьовуємо моменти, де маємо якісь недоліки. Переглядаємо і розбираємо гру суперника. Усе йде як зазвичай. Конкретні настанови на гру отримаємо безпосередньо перед матчем. Гра буде дуже цікавою, як для нас так і для вболівальників, ми прикладемо усі зусилля щоб піднятись ще на одну сходинку у боротьбі за Кубок України. Запрошую усіх вболівальників на стадіон, щоб підтримати нашу команду і подивитись красиву гру.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Новое направление. Названы два клуба, которые претендуют на Мудрика
Футбол | 25 апреля 2024, 17:13 34
Новое направление. Названы два клуба, которые претендуют на Мудрика

Пока непонятно, зайдет ли речь об аренде или же о продаже украинца

Стал известен 6-й клуб, который квалифицировался в Лигу чемпионов 2024/25
Футбол | 26 апреля 2024, 07:31 0
Стал известен 6-й клуб, который квалифицировался в Лигу чемпионов 2024/25

«Фейеноорд» гарантировал себе участие в главном еврокубком турнире в следующем сезоне

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.