Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 02 декабря 2016, 07:44
778
0

Владимир КНЫШ: «Сделали все, чтобы провести матч с Динамо»

Наставник ахтырского «Нефтяника» - об отмене матча Кубка Украины против «Динамо»

| Обновлено 02 декабря 2016, 07:44
778
0
Владимир КНЫШ: «Сделали все, чтобы провести матч с Динамо»
- Володимире Миколайовичу, спершу прокоментуйте вчорашню відміну матчу ¼ фіналу Кубка України.
- По-перше я вважаю, що це однозначно форс-мажор. Нехай  хто б і що там не говорив, але при мінус 13 ніяка плівка поле не врятує. Тому поле і було жорстким. Враховуючи, що з цих обставин футболіст міг отримати травму, то головний арбітр матчу був правий. Але хочу сказати, що з нашої сторони робилось усе можливе для проведення матчу, тільки мінус тринадцять без підігріву поля переграти неможливо. Ще хочу додати, що у свій час коли я був гравцем, коли наше керівництво, Андрій Полунін та Сергій Мізін, тобто наше покоління, в таку погоду грали в футбол, то ми вдягали спеціальне взуття, так звані «сороконіжки» і доволі непогано проводили ігри.
 
- Завершилась осіння часина 25-го чемпіонату, в підсумку вам вдалося реалізувати те, що було заплановано?
- Якщо судити по грі, по її змісту, то ми виглядали непогано. Але все ж частина ігор завершилась не з тим результатом на який розраховували.
 
- На Вашу думку, чому так склалось, що в іграх де логічно ми повинні були брати очки ми їх навпаки втратили?
- Як би це банально не звучало, але це – футбол. З другої сторони, ігри можна розбити на дві групи, це ігри де ми вигравали і забивали більше двох м’ячів за гру і ігри де ми програли 0:1, тобто з мінімальним рахунком, то в тих іграх ставались якісь такі рокові помилки, що впливали на результат. Якщо згадати гру з «Геліосом», то там м’яч застряг в калюжі, тобто поле не дозволило. У матчі з «Колосом» була рівна гра,  але їх воротар показав вищий клас, навіть мертві м’ячі витягнув, а з другої сторони арбітр вплинув на результат, поставив пенальті в дуже сумнівному моменті. Ось ці ігри з рахунком 1:0 були самими нелогічними. Саме в цих матчах нам десь трішки не вистачило фарту, хоч логічно  вони повинні були закінчитись як мінімум з нічийним рахунком. Якби ці ігри завершувались так як ми планували, то ми були б набагато вище в турнірній таблиці, як мінімум у трійці.
 
- Як оцінюєте виступи «Нафтовика» у першій частині сезону?
- По грі до хлопців питань взагалі немає, видно, що усі гравці прогресують і від цього результат став набагато кращим ніж у минулому році. Наприклад ми практично найменше пропустили м’ячів, нас випереджає в цьому показнику тільки «Геліос». По забитих м’ячах ми в трійці найкращих.
 
- З ким із футболістів уже заплановано розірвати або не продовжувати контракт?
- За згодою сторін ми припинили співпрацю з Олександром Вечтомовим. Всі інші футболісти залишились в команді.
 
- Як плануєте проводити міжсезоння?
- На 23-є січня заплановано збір команди, перший УТЗ будемо проводити в Охтирці. Другий збір традиційно проведемо в Полтаві з 6 по 16 лютого де приймемо участь в футбольному турнірі. Третій збір заплановано провести в Харкові на базі ФК «Металіст», з 20 лютого по 3 березня. І останній збір з 5 по 11 березня будемо проводити в Охтирці. Приблизно такий план проведення учбово-тренувальних зборів, звичайно щось може в ході проведення зборів змінюватись, але будемо намагатись дотримуватись визначеного графіку.
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.