Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 12 декабря 2016, 19:35
799
0

Андрей ПАВЕЛКО: «ФФУ даст Баранке карт-бланш в борьбе с договорняками»

В понедельник состоялось очередное заседание исполкома ФФУ

| Обновлено 12 декабря 2016, 19:35
799
0
Андрей ПАВЕЛКО: «ФФУ даст Баранке карт-бланш в борьбе с договорняками»
ФФУ

У понеділок, 12 грудня, у Будинку футболу відбулося засідання Виконавчого комітету Федерації футболу України. Після закінчення офіційної зустрічі у брифінгу для журналістів взяли участь президент ФФУ Андрій Павелко та генеральний секретар ФФУ Юрій Запісоцький.

XIX Конгрес ФФУ

Очільник національної асоціації проінформував присутніх представників ЗМІ, що черговий XIX Конгрес ФФУ відбудеться 14 квітня 2017 року. Вибір саме цієї дати був обумовлений тим, що спочатку керівництво ФФУ планує взяти участь у 41-у Конгресі УЄФА, який пройде 5 квітня у Гельсінкі.

Фінал Кубку – у Харкові

Футбольна спільнота дізналася назву міста, де відбудеться фінальний матч розіграшу Кубка України сезону 2016/2017 років. За словами Павелка, на проведення вирішального матчу Кубку претендували три міста – Львів, Суми та Харків. «Але найсильніша заявка виявилася у Харкова», - анонсував президент ФФУ організацію одного з найголовніших матчів сезону у місті, до якого нещодавно повернулася національна збірна команда України і яке врешті отримало дозвіл від УЄФА проводити матчі єврокубків.

Фокус на стратегічному розвитку та боротьбі з договірними матчами

У внутрішній структурі національної асоціації також відбулася низка важливих змін. Зокрема, керівник ФФУ наголосив на появі нового комітету – Комітету стратегічного розвитку, до якого увійшли голови усіх існуючих комітетів федерації і який займатиметься розробкою стратегії розвитку вітчизняного футболу.

Також у повному складі було відкликано Комітет з етики та чесної гри ФФУ. Відтепер новим керманичем структури стане італієць Франческо Баранка, генеральний директор міжнародної компанії «Federbet», яка займається питаннями виявлення матчів з фіксованими результатами. Угоду із Баранкою буде підписано за схемою «1+1», відомий спеціаліст обійме посаду футбольного прокурора. Під його керівництвом функціонуватиме не тільки Комітет з етики та чесної гри ФФУ, але й відділ з розслідувань, який безпосередньо працює над виявленням корупційних явищ у футболі. Італійський фахівець визначиться зі складом фахівців вищезазначених органів, який керівництво ФФУ розгляне на наступному засіданні Виконкому. «Федерація надасть карт-бланш для Франческо Баранки у боротьбі з договірними матчами. Для нього не існує ані прізвищ, ані клубів, які б могли обмежувати його повноваження у майбутніх розслідуваннях».

Початок виробництва штучних полів

Невдовзі поблизу Борисполя Київської області запрацює завод з виробництва штучних полів, повідомив Андрій Павелко. Це підприємство належатиме ФФУ та працюватиме на благо українського футболу. Нагадаємо, на початку грудня пройшов процес фінального тестування обладнання заводу перед відправкою його до Києва.

Співробітництво з Ernst & Young

Наостанок було анонсовано про співпрацю із українським представництвом всесвітньо відомої аудиторсько-консалтингової компанії Ernst & Young.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Источник: Гвардиола собирается покинуть Манчестер Сити в 2025 году
Футбол | 29 марта 2024, 10:43 3
Источник: Гвардиола собирается покинуть Манчестер Сити в 2025 году

Контракт тренера истекает через год

Михайленко объяснил, почему сын Шевченко мало играл за сборную Украины U-19
Футбол | 29 марта 2024, 11:41 0
Михайленко объяснил, почему сын Шевченко мало играл за сборную Украины U-19

Главный тренер юношеской команды считает, что Кристиану не хватало адаптации

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.